Telte og feltsenge: Hvad er det bedste valg?

Telte og feltsenge: Hvad er det bedste valg?

Planlægger du en tur i naturen med overnatning, så er det vigtigt at have styr på, hvad du skal bruge af udstyr til din overnatning. De fleste vælger telte, da telte skærmer mod regn og vind, og giver et behageligt sted at sove. En anden mulighed er en feltseng, der både kan bruges under åben himmel, men som også kan gøre komforten i telte endnu bedre.

Uanset om du ønsker at sove i telt, på en feltseng, eller en kombination af begge, så skal du huske at gøre dig overvejelser om, hvordan det vil fylde i oppakningen. Skal du ud på en længere vandretur, så er det en fordel med mindre oppakning, da det vil slide mindre på kroppen.

Har man derimod mulighed for at få tingene bragt til en forudbestemt overnatningsplads, så har man større frihed i, hvilket udstyr man vil have med. Tænk derfor nøje over hvordan telte og feltsenge fylder i den oppakning, og om det bliver for tungt og hårdt at gå med.

Det er også vigtigt at overveje kvaliteten på udstyret, da udstyr, telte og feltsenge har en længere holdbarhed, hvis man køber udstyret i højere kvalitet. Der kan dog også være penge at spare på budgettet med lidt billigere udstyr, men husk at tænk over hvordan det vil påvirke din tur, hvis du vælger kvalitetsudstyr til en højere pris, sammenlignet med at vælge udstyr med lavere kvalitet til en lavere pris.

I tillæg til telte og feltsenge, så er der også en masse andet udstyr, som kan være en fordel at have med på en overnatning i naturen. Det gælder ikke mindst for varmt tøj, udstyr til at lave bål og meget andet udstyr, der kan gøre oplevelsen med at overnatte i naturen endnu bedre.

Når det kommer til at finde det helt rigtige udstyr til din overnatning i naturen, herunder telte, feltsenge og meget andet udstyr, så gælder det om at finde en forhandler med ekspertise. På den måde vil du nemlig være sikret det bedste udstyr, og kan være helt sikker på, at dit udstyr holder når du bruger det ude i naturen.